Parhaat ja suositut ekoshampoot

Ekokosmetiikka sekä ekologinen iho- ja hiustenhoito ovat todella kuumia aiheita juuri nyt. Yhä useampi kuluttaja haluaa varmistaa, että hänen käyttämänsä tuotteet ovat sekä tehokkaita ja miellyttäviä käyttää, mutta samalla myös ympäristöystävällisesti valmistettuja.

Koska kysyntä ekotuotteille on kova, yhä useampi yritys on alkanut valmistaa ekologista kosmetiikkaa. Etenkin hiustenhoidossa halutaan käyttää luonnonmukaisia tuotteita ja kaunistautua luontoäidin perinteisillä opeilla. Markkinoilta löytyy siis lähes lukematon määrä ekoshampoita ja muita hiustenhoitotuotteita.

Jokainen löytää omat suosikkituotteensa kokeilemalla, eikä sama tuote koskaan sovi jokaiselle. Ihmisillä on erilaisia hiuslaatuja, käyttötilanteita sekä erilaiset budjetit käytössään, joten on selvää, että tarvitaan runsas valikoima erilaisia tuotteita. Näin jokainen voi löytää omaa tilannetta parhaiten palvelevan tuotteen.

Suosittuja ekoshampoita ovat esimerkiksi Urtekramin tuotteet. Urtekram on aloittanut ekologisten ihon- ja hiustenhoitotuotteiden valmistuksen jo useita vuosikymmeniä sitten aikana, jolloin ekokosmetiikka ei ollut vielä trendikästä ja paistatellut jokaisen muotilehden sivuilla sekä julkkisblogeissa. Urtekramilla on pitkä historia ja laaja-alainen osaaminen luonnonaineiden hyödyntämisestä ja ekologisesta tuotantoprosessista. Urtekramin ekoshampoot ovat erittäin suosittuja erilaisten kuluttajien keskuudessa.

Toinen kiinnostava valmistaja on suomalainen Frantsilan Yrttitila. Jo pelkkä nimi kertoo tämän yrityksen toiminnasta paljon. Tämä kotimainen luonnonkosmetiikan uranuurtaja on tarjonnut useammalle sukupolvelle luonnonkosmetiikkaa ja muita tuotteita. Frantsilan ekoshampoot ovat kasvipohjaisia, ja niiden valmistusprosessissa otetaan huomioon kaikki kestävän kehityksen vaatimukset. Suomessa moni kuluttaja arvostaa Frantsilan ekoshampoita, koska ne palvelevat hyvin juuri suomalaista kuluttajaa. Frantsilan tila tunnetaan maailmanlaajuisesti syvällisestä luonnonyrttien tuntemuksesta ja hyödyntämisestä. Mikäpä olisi hienompaa kuin käyttää tähän osaamiseen perustuvia hiustenhoitotuotteita?

Kolmas pidetty ekoshampoiden valmistaja on saksalainen Eubiona. Tämä brändi tunnetaan ympäri maailmaa ja sen laatuun luotetaan. Saksa on uranuurtaja ekokosmetiikassa sekä ihon- ja hiustenhoidossa, joten ei ole ihme, että merkki on pärjännyt hyvin. Eubionan valikoimista löytyy lukuisia erilaisia shampoita kaikille erilaisille hiustyypeille. Eubiona luottaa kukkien, yrttien, hedelmien ja öljyjen luonnollisiin vaikutuksiin hiustenhoidossa. Esimerkiksi henna ja aloe vera ovat tämän suositun valmistajan shampoon raaka-aineita.

Ekoshampoiden valmistajia on runsaasti ja on hyvä testata eri valmistajien tuotteita löytääkseen parhaat tuotteet.