Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Annie Erfassin perunawrapit

Kokeile Kalorismartin suussa sulavaa reseptiä perunawrapit mozzarellakreemillä! Perunat paistetaan avokadoöljyllä ja juustoraasteella, antaen wrapeille niiden herkullisen maun. Wrapit viimeistellään maistuvilla täytteillä ja taitetaan ennen syömistä. Herkullista, terveellistä ja kätevää!

Kalorismartsin perunawrapit.Perunawrapit ovat täydellisiä lounaaksi tai kevyeksi illalliseksi!

Ainekset 4 kpl
150 g kiinteää perunaa
1 tl Healthwell Avokadoöljy EKO
50 g raastettua vähärasvaista juustoa
Mozzarellakreemi:
125 g tuoretta mozzarellaa
1,5 rkl ruokakermaa, jossa 4% rasvaa
Täyte:
8 siivua (noin 200 g) savustettua kinkkua
Chilisuolaa (chilihiutaleita + merisuolahiutaleita)
Hieman rucolaa ja balsamicokastiketta
Ravintosisältö per kpl:per 100g
Energiaa194 kcal
Hiilihydraatteja6 g
Rasvaa10 g


Valmistusohje:
1. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne neljäksi neliöksi leivinpaperille.
2. Suihkuta päälle Healthwell Avokadoöljyä ja ripottele päälle juustoraaste.
3. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Vatkaa sillä välin mozzarellakreemi, mieluiten sauvasekoittimella, ja levitä se jokaisen wrapin päälle.
4. Levitä täytteet ja mausteet wrappien päälle.Taita wrapit ennen syömistä. Nauti!

Ingredienser

 
Avokadoöljy Luomu
 
Chilihiutaleet EKO
 
Merisuola


Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei