Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Gluteeniton mansikkapiirakka

Valmista herkullinen ja kesäinen mansikkapiirakka, joka on lisäksi gluteeniton. Täydellinen tarjottava kahvipöydässä.

Tämä piirakkapohja sisältää tattarijauhoa, joka antaa tasaisemmin energiaa. Tattari on myös gluteenitonta, joten tämä resepti sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Ainekset:
Piirakkapohja kahdelle piirakalle
1 dl mantelijauhoa
1 dl tattarijauhoa
100 g maitorahkaa 1%
2 tl steviaa
1 ripaus suolaa
Mansikkatäyte
100 g maitorahkaa 1%
80 g mansikoita
2 tl steviaa
1/4 tl vaniljajauhetta

1. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti kulhossa ja laita kulho jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

2. Jaa sen jälkeen taikina kahteen yhtä suureen osaan, noin 110g, ja painele se kahteen vuokaan (halkaisija noin 12 cm).

3. Laita uuni kuumenemaan 180C asteeseen.

4. Laita vuoat uuniin noin 15-20 minuutiksi.

5. Ota ne uunista ja anna jäähtyä.

6. Sekoita maitorahka, stevia ja vanilja huolellisesti ja levitä seos tasaisesti piirakkapohjalle.

7. Koristele mansikanpuolikkailla ja tarjoile. Nauti!

Ainekset

 
Tattari Gluteeniton
 
Stevia Drops
 
Hienoa Merisuolaa
 
Tattarijauho

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei