Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Gluteenittomat raparperimuffinssit

Nämä vähähiilihydraattiset muffinissit ovat täynnä raparperia ja kookosta. Ne ovat sekä täyttäviä että maukkaita, ja sopivat täydellisesti herkullisiksi ja terveellisiksi välipaloiksi. Nämä muffinssit ovat lisäksi täysin gluteenittomia!

Ainesosat
Ravintosisältöper muffini
Energia109 kcal
Proteiini5,7 g
Hiilihydraatit1,9 g
Rasva8,7 g
Kuidut0,8 g
Yhteensä noin 15 kpl
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1 dl raejuustoa
35 g kookosöljyä (neutraloitu)
2 dl mantelijauhoa
1 dl Herneproteiinia EKO
2 tl leivinjauhetta
2 raparperin vartta
0,5 dl raastettua kookosta

Raparperimuffinssien valmistus

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese raparperit ja poista niiden uloin kuori. Leikkaa raparperit ohuiksi viipaleiksi ja sekoita sitten kookoshiutaleisiin. Siirrä sivuun.

Sekoita kananmunat, maito, raejuusto ja kookosöljy keskenään. Lisää mantelijauho, proteiinijauhe ja leivinjauhe ja sekoita. Sekoita raparperi-kookosseos taikinaan ja jaa se sitten muffinssivuokiin. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi kauravaniljakerman tai vaniljajäätelön kanssa. Nauti!

Ainesosat:

 
Manteljauho, Luomu
 
Tuoksuton Kookosöljy
 
Raastettu Kookos
 
Virgin Kookosöljy

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei