Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Vegaaninen nuudeliwokki

Maukas ja vegaaninen wokki, joka sopii niin arkeen kuin viikonloppuunkin.

Vegaaninen wokki kulhossa syömäpuikkojen kanssa.

Ainesosat 4 annosta
• 150 g soijapaloja
• 1 kasvisliemikuutio
• 2 pakettia Shirataki Nuudeleita
• 2 rkl oliiviöljyä
• 1 rkl tahinia
• 1 rkl limemehua
• 1 rkl Nicks fiber honey -kuituhunajaa
• 2 porkkanaa
• 1 paprika haluamassasi värissä
• 1 nippu ruohosipulia
• inkivääriä
• chilirouhetta
• 1 valkosipulinkynsi
• merisuolaa
• pippuria
• 50 g cashewpähkinöitä
• korianteria (tai muuta yrttiä, josta pidät)

Valmistusohjeet:

Liota soijapaloja pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää liemikuutio.

Huuhtele nuudelit kylmässä vedessä ja valuta vesi.

Kuumenna öljy, tahini, limemehu sekä hunaja wokki- tai paistinpannussa ja paista soijapaloja, kunnes ne saavat väriä.

Kuori, hienonna ja leikkaa kaikki vihannekset ohuiksi suikaleiksi sekä kuori inkivääri ja pilko tai raasta se hienoksi.

Lisää haluamasi määrä chilirouhetta, valkosipulia, suolaa, pippuria, inkivääriä, vihanneksia ja nuudeleita wokkipannuun. Paista korkealla lämmöllä noin 5 minuuttia, jotta vihannekset pysyvät rapeina.

Paahda cashewpähkinät kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat kullanruskean värin.

Tarjoile cashewpähkinöiden ja tuoreiden yrttien kera.

Ainekset

 
Shirataki-nuudelit
 
Atlantin Merisuola
 
Tahini Seesampasta
 
Cashewpähkinät
 
Fiber Syrup

Vinkki! Jos haluat vaihtoehdon Shirataki Nuudeleille, voit käyttää munanuudeleita, riisinuudeleita tai riisiä.


Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei