Minun sivut
Minun sivut
Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Joulusuklaanekut kookosöljyllä

Voit vihdoin tehdä klassista joulusuklaata terveellisemmäksi käyttämällä kookosöljyä! Miksi et kokeilisi luomulaatuista, kun kerran leivot? Voit muunnella reseptiä loputtomilla päällisvaihtoehdoilla - vain mielikuvituksesi on rajana.

Ainekset n. 30 kpl
100 g kookosöljyä
100 g sokeritonta tummaa suklaata
1 rkl kaakaojauhetta

Tee näin:

Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää sen jälkeen kookosöljy ja kaakao. Kaada seos muotteihin ja koristele esimerkiksi paahdetuilla pähkinöillä, kuivatuilla marjoilla, lakritsijauheella, kookoksella tai suolahiutaleilla.




Valmistus vinkkejä!
- Voit myös laittaa suklaamassan sekaan muutama tippa Healthwellin PURE Piparminttuöljyä.
- Jos haluat suklaan jähmettyvän nopeasti, laita ne pakastimeen, mutta jääkaappikin toimii myös hyvin.
- Jos haluat tehdä vegaanista joulusuklaata, voit vaihtaa suklaan vegaaniseen tummaansuklaaseen.

Tarvikkeet

 
Kookosöljy Neutraali
 
Saksanpähkinät Luomu
 
Kaakaojauhe
 
Raakasuklaa
 
Luomukarpalot
 
Kookoslastut
 
Luomukarpalot
 
Mulperinmarjat

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei