Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Pannarikakku vaniljarahkalla

Tässä on todellinen juhlava klassikko - pannarikakku, jota voi muunnella loputtomiin.

Tässä versiossa käytimme kookosvettä taikinassa tuomaan lisää makua ja kerrostimme pannukakut kylläiseksi tekevän vaniljarahkan ja oman hasselpähkinävoimme kanssa. Pannarikakku on yhtä suosittu sekä lasten että aikuisten keskuudessa, ja sen kokoaminen yhdessä on myös hauskaa! Pannarikakku ei kuulu pelkästään juhliin, voit myös tehdä arjesta juhlaa ja tarjota tätä pannarikakkua vaikka aamiasbrussilla! Jos pannarikakun saaminen pysymään pystyssä on vaikeaa, voit käyttää hammastikkuja tukena.

Pannarikakku

Ainekset:
• 1 paketti Core Protein Pancakes
• 500 ml Vita Coco kookosvettä (tai tavallista vettä)
• 1 purkki (200 g) Svenskt Kosttillskott Hazelnut Spread tai White Chocolate Spread tai Uright Cashews-pastaa
• 500 g luonnonjogurttia
• 1 tl rahkaa, johon lisäät 2 tl vaniljauutetta (- tai 1 tl valmista vaniljarahkaa)
• 2 rkl agavesiirappia
Päälle:
• Tuoreita mansikoita
• Valkosuklaata - tai muuta mieluista suklaata
• Sitruunamelissaa, minttua tai muuta mieluista vihreää

Tee näin:

Sekoita pannukakkutaikina pakkauksen ohjeiden mukaan ja paista, mieluiten kookosöljyssä. Sekoita 100 grammaa jogurttia Hazelnut Spreadin kanssa ja toinen 100 grammaa vaniljauutteen ja agavesiirapin kanssa. Kerrosta pannukakkujen välissä Protein Spread Hazelnut tai White Chocolatella ja vaniljarahkalla. Ja sitten taas vaniljalla maustetulla agavesiirapilla. Koristele viimeinen kerros vaniljarahkalla. Koristele viipaloiduilla mansikoilla, raastetulla valkosuklaalla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä. Valmista tuli!

Ainesosat

 
Proteiini Letut
 
Agavesiirappi
 
Kookosvesi
 
Kookosöljy Neutraali
 
Cashew-voi, Luomu
 
Bourbonvaniljajauhe
 
Vaniljasokeri, Luomu
 
Raakasuklaa

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei