Minun sivut
Minun sivut
Inspiraatio | Lähettiläät | Treeni | DIY- ja Kauneudenhoito | Reseptit

Vegaaninen punajuurisilli

Tämä resepti on sinulle, joka rakastat silliä, mutta haluat vegaanisen vaihtoehdon. Valmistele nopeasti edellisenä päivänä ja anna ainesosien maustua yön yli. Täydellinen joulupöytään tai juhannuslounaalle!

Vegaaninen punajuurisilli

Ainesosat
1 dl etikkaspriitä
2 dl Nicks use like sugar -makeuttajaa
3 dl vettä
0,5 rkl punajuurijauhetta
3 pientä tuoretta punajuurta
20 g tuoretta piparjuurta
270 g tofua
1 keltainen sipuli
3 laakerinlehteä
1 rkl jauhettua mustapippuria

Tee näin:

  1. Sekoita ja kiehauta etikka, Nicks use like sugar -makeuttaja ja vesi. Lisää laakerinlehdet ja punajuurijauhe. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut.

  2. Viipaloi punajuuret, keltainen sipuli ja piparjuuri ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tofu sopivan kokoisiksi paloiksi, sillipalan kokoisiksi. 

  3. Kerrostu vihanneksia, tofua ja mausteita purkissa ja kaada sitten liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 päivän ajan. Tarjoile ja nauti!



Ainekset

 
Punajuurijauhe
 
Makeuttaja
 
Laakerinlehti

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei